CITY HUNTER


Description :

Sing si lip yan (City Hunter) (1993)

City Hunter on üks sürrimaid Jackie Chan-i filme, mida mina näinud. Sellesmõttes, et siin parodeeritakse suht palju selle aja asju nagu minu lemmik steen filmist, kus nad teevad Street Fighter-i mängu järgi - ülinaljakas! Põhiliselt on see üks väga segane ja vahel ka väga ebaloogiline, aga samas nagu siia filmi need kõik komponendid sobivad, kuna see film ise ka ei anna otseselt aru, mis põhiteema on.
Filmi teema ole suht lihtne ja lühike. City Hunter-i nimeline eradektektiiv Ryu Saeba (Jackie Chan - "Drunken Master", "Rumble In The Bronx") koos oma assistendi Kaori-ga (Joey Wang - "Chinese Ghost Story") satuvad kruiisilaeval terroristide rünnaku keskele. Samas on Ryu-l vaja leida ülesse ühe rikka meediamoguli kadunud tütar, kes on ka eksikombel laeval ja samas saada tagasi oma assistent Kaori, kes üritab Ryu-t armukadedaks teha. Laeva peal leia veel teisigi värvikaid tegelasi nagu veel 2 teist nais dektektiivi, kes terroriste jahi ja mystiline kaardimängur, kelle relvadeks on surmteravad mängukaardid.

Suht selline mõnus segane film täis võitluskunsti ja head huumorit. Väga jabur aga lõbus. Igale Jackie Chan-i, idamaade filmi austajale ja ka muidu sellele, kes naudib märuli ja komöödia kooslust. Kahjuks ma ise pole sama nimelist mangat näinud, mille filmi versioon see siis peaks olema, aga film on küll tasemel.

Live Streaming

Part 1 :

posted under , |

0 comments:

Post a Comment

Newer Post Older Post Home

Related Post

Blog Archive


Recent Comments